Bebi oprema – Oprema za bebe i pokloni za bebe

Home/Korisni članci-i-tekstovi/Bebi oprema – Oprema za bebe i pokloni za bebe

Bebi oprema – Oprema za bebe i pokloni za bebe

decak1.jpgOgrlice za bebe iz naše ponude napravljene su od prirodnog baltičkog ćilibara. Dokazano su delotvorne kad je u pitanju bezbolno nicanje zubića i jačanje imuniteta kod mališana.

Ogrlice za bebe kao nezaobilazna bebi oprema

Oprema za bebe je nešto čemu roditelji s pravom posvećuju posebnu pažnju. Za svoje mališane uvek birajte kvalitetne, proverene i bezbedne proizvode. Spisak bebi opreme neophodne u prvim mesecima je zaista dugačak, a iskustva roditelja pokazuju da ogrlice za bebe jednostavno moraju da se nađu na njemu.

Ogrlice za bebe olakšavaju nicanje zubića i omogućavaju da taj period za bebu prođe bezbolno. Reč je o prirodnoj metodi koja se koristi decenijama širom sveta. Baltički ćilibar deluje umirujuće na bebe i olakšava im period nicanja zubića, ali i pozitivno utiče na raspoloženje i imunitet.

Praktični i lepi pokloni za bebe

Ukoliko tražite idealan poklon za bebe, onda su ćilibarske ogrlice pravo rešenje. Mogu ih nositi bebe od tri meseca, pa sve dok se proces nicanja zuba ne završi. Ogrlice za bebe su napravljene od čistog baltičkog ćilibara, a procesu obrade se posvećuje posebna pažnja pa su ogrlice ujedno i prelepi pokloni za bebe.

2017-07-17T12:11:42+00:00