Naša iskustva

/Naša iskustva
Naša iskustva 2017-02-16T16:37:13+00:00

U trenutku pisanja ovog teksta (18.01.2008) naš sin (obe fotografije na ovoj Web strani) ima dve godine i mesec dana. Za ogrlicu smo saznali preko prijatelja i čim su se javili prvi problemi sa izrastanjem zubića, mi smo nabavili i stavili ogrlicu koju je odmah prihvatio i dan danas je nosi bez problema. Kao roditeljima, ogrlica nam je pomogla da ne doživimo loša iskustva drugih roditelja koji su proveli besane noći pokušavajući da umire bebu. Imamo mnogo prijatelja, kolega i članova domaćinstva koji su godinama koristili ogrlice za bebe sa iznenadjujućim uspehom u otklanjanju i drugih zdravstvenih problema. Kako bismo potvrdili naše pozitivno iskustvo, na ovom sajtu smo postavili fotografije našeg sina koji ogrlicu nosi skoro dve godine.

11.06.2009. – Pavle ima 3,5 godine i dalje nosi svoju ogrlicu. Naravno.

Update: 06.07.2008.
Krajem februara ove godine, dobili smo zdravu kćerku, Kseniju. Nakon 2,5 meseca, stavili smo joj ćilibarskku ogrlicu, pošto smo primetili da češće stavlja rukice u usta i obilnije „balavi“. Isto veče, nakon stavljanja ogrlice, probudila se samo jednom, iako se do tada noću redovno budila dva puta. Od tada do danas, Ksenija je prestala da „balavi“ i budi se samo jednom tokom noći. Sada Ksenija ima nešto više od 4 meseca, a mi sa nestrpljenjem čekamo prve zubiće. 🙂

Update: 05.10.2008.

Ksenija ima nešto više od 7 meseci. Izašla su joj 4 zubića, bez ikakvih problema.

Update: 11.06.2009.

 

Ksenija je divna. Izašle su jedinice, dvojke i četvorke. Sada čekamo „trojke“. Iskustva brojnih roditelja je da su „trojke“ najbolnije.

Update: 19.07.2009.

Kseniji su izašle 3 trojke za jedan dan. Tu noć je imala manju temperaturu, ali je sve prošlo bez komplikacija i problema.

Kakva su vaša iskustva? Pišite nam, pošaljite nam kakva su vaša iskustva.

Pročitajte iskustva roditelja čije bebe nose ćilibarske ogrlice.

Pošaljite nam fotografije i komentare – rado ćemo ih objaviti