Šta su to ogrlice za bebe?

/Šta su to ogrlice za bebe?
Šta su to ogrlice za bebe? 2017-02-16T13:56:30+00:00

Ogrlice za bebe su specijalno dizajnirane ogrlice od ćilibara, koje su poznate širom sveta. Od trenutka kada bebi počinju da rastu zubići, proces izrastanja može postati veoma bolan. Roditelji koriste razna sredstva kako bi smanjili bol kod bebe, kao što su razni gelovi i ulja. Jedan od najstarijih načina je ćilibarska ogrlica za bebe koja umanjuje bol i smiruje bebu. Ćilibarske ogrlice za bebe su tradicionalan način pomoći bebama prilikom izrastanja njihovih zubića.

Dizajnirane za seke i bate.

Ogrlice za bebe izgledaju divno kako na devojčicama, tako i na dečacima. Ogrlice su napravljene za bebe od 3 meseca starosti. Problemi sa zubićima često traju i do dve godina, čak i duže, a mi vam iz našeg iskustva govorimo da nikada nije kasno da dete počne da ih nosi. Ćilibarske ogrlice za bebe su specijalno dizajnirane i pravljene za bebe, tako da smanjuju bol i razdražljivost beba prouzrokovanih izrastanjem zubića. Odgovarajuća dužina je izmedju 30-36cm.

Ćilibar je prirodni analgetik, i kada se nosi blizu kože ćilibar oslobadja lekovita ulja koja pomažu bebama da ostanu spokojna i opuštenija tokom izrastanja zubića. Ćilibarske oglice za bebe su sjajno prirodno sredstvo. Preporučujemo da beba nosi ogrlicu samo dok je pod prismotrom. Oglica ima i posebno bezbednu plastičnu kopču (navoj) koji onemogućava bilo kakvu povredu bebe, slučajno otvaranje ogrlice ili trzanje.

Svaka ćilibarska ogrlica za bebe je ručno pravljena od strane baltičkih specijalista sa višegeneracijskim iskustvom u poliranju i oblikovanju ćilibarskih perli. Naše ogrlice za bebe lepo prijanjaju uz bebinu kožu. Njihov oblik obezbedjuje maksimalan kontakt sa bebinom kožom, a i vaša beba se oseća prijatno.

Protiv problema sa zubićima.

Izrastanje prvih bebinih zubića neće biti bolno za vašu bebu. Naše ogrlice za bebe su idealno rešenje ukoliko izaberete ovaj potpuno prirodni način ublažavanja teškoća prilikom nicanja zubića.

Ogrlice za bebe su napravljene da bi se nosile kao ogrlice i NE služe kao glodalice. Molimo da obratite pažnju na vaše dete i kako ono reaguje na ogrlicu. Dosadašnja iskustva su veoma pozitivna i bebe ih nose bez problema, ali budite oprezni, posebno u početnom periodu korišćenja.

Kako ćilibar pomaže?

Ćilibar, kada se nosi na koži, ublažava upale prouzrokove izrastanjem zubića i pojačava imunitet od uobičajenih infekcija kao i generalno dobro stanje bebe.

Ukoliko beba svakodnevno nosi ogrlicu, ona će značajno ublažiti uobičajene simptome prozrokovane izrastanjem zubića: crvenilo u obrazima, uznemirenost, otečenost desni, plač, nervozu…

Ogrlice su napravljene od visoko kvalitetnog 100% prirodnog baltičkog ćilibara, a kao prirodni proizvod, možete očekivati da ćete naći vazdušne mehuriće i druge prirodne elemente u samim ćilibarskim perlama. Ne postoje dve iste perle. Perle imaju boje varijacije konjaka, kao i druge boje. Sve perle imaju isti kvalitet. Uobičajena dužina je od 30-36 cm, ali dužina može da varira zbog nejadnakosti perli. Boja i oblik perli mogu da variraju.

Baltičke ćilibarske ogrlice za bebe su kreirane tako da budu apsolutno sigurne za bebu, pre i posle svake perle na ogrlici je napravljen čvor. Čvorovi obezbedjuju da u slučaju pucanja ogrlice, ispada samo jedna perla, dok će ostale i dalje biti na ogrlici. Kopča je napravljena od ćilibara/plastike, sa navojnim mehanizmom.

 

Kupovina za bebu može da bude vrlo naporna, a često i frustrirajuća. Kupovinom ogrlice za bebu ne morate da brinete.Evo razloga:

*** ogrlice za bebe su napravljene od 100% prirodnog i autentičnog baltičkog ćilibara

*** Ćilibarske ogrlice se već vekovima koriste u Evropi kao pomoć pri rastu zubića kod beba

*** Ćilibarske ogrlice ne samo da su lepe i atraktivne, nego zaista DELUJU

*** Prirorodni ćilibar je poznat po svojim jedinstvenim lekovitim svojstvima