Iskustva Roditelja
Pročitajte neke od mnogobrojnih iskustava roditelja koje smo sakupili tokom godina. Oni dovoljno govore o delotvornosti naših ogrlica.
Ogrlice za Bebe
Modeli ogrlica
Pogledajte više od 20 modela ogrlica za bebe. Sigurni smo da ćete pronaći pravi model i za vašu bebu.
Ogrlice za Bebe
Ogrlice za mame
Baltički ćilibar blagotvoran je i za odrasle, a posebno kod trudnica i dojilja, jer ih smiruje i pospešuje lučenje mlečnih žlezda.
Ogrlice za Bebe

Newsletter

Iskustva roditelja

Mi smo prezadovoljni ogrlicom. Kupili smo našoj Miljani pre izbijanja zubića, kad je imala oko 5 meseci. Ni jedno izbijanje nismo osetili, nije imala tegobe, temperaturu, nije balavila, kao da je nije ni bolelo jer bi sigurno plakala. I dalje joj izbijaju zubići, sad već kutnjaci, a i dalje nema reakcija, ona sad ima 15 meseci i naručićemo drugu ogrlicu za našeg sina od 3 meseca. Preporučujem roditeljima!
Prvi put smo je stavili kada je Tadija napunio 3 meseca, skidali smo je nocu, redovno odrzavali kako je navedeno u sertifikatu i sada imamo 4 zubica i 5. je na putu : ) Zaista smo prosli bez ikakvih tipicnih simptoma pri nicanju zubica…Tadija je jedno veselo i srecno dete i 25. januara puni godinu dana! Pre par dana je konac popustio i ogrlica se pokidala, tako da cemo morati da je remontujemo ; )


Oglasi na Oglasniku IZ Kluba
Direktorijum sajtova Yu portal YU Linkovibottom